Wednesday, May 5, 2010

what in my mail box today?

Posted by cik ayu at 8:26 PM
salam semua pembaca CupcakesChek,

hari ini saya sgt gembira... brg yg saya nanti2kan sudah sampai.. hehe.. lama dah nak beli benda nih, cuma mcm kena beli satu2 dulu, baru tak terasa sgt, hehe... mula2 texture mat(yg saya demo kat sini tu..) dan kali ni flower veiner >> country daisy veiner.. just in time untuk saya buat sample cupcake untuk majlis pertunangan kawan saya bulan jun nanti.

nantikan my next tutorial on how to use this flower veiner ok! :)


0 comments on "what in my mail box today?"

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal