Thursday, May 6, 2010

my dream machine

Posted by cik ayu at 7:45 PM

salam pembaca CupcakesChek semua,

lately, cik ayu teringin sgt nak ada sebijik kamera dslr. tgh timbang2 nak beli ke tak..hisshhh.. tp email yg cik ayu terima hari ni dr kawan cik ayu (yg skang ni kat UK, tgh sambung PhD) mengingatkan cik ayu pd impian cik ayu yg satu nih... KitchenAid Mixer! kawan cik ayu ni akan balik m'sia tak lama lg InsyaAllah dan dia offer nak tolong belikan cik ayu mixer ni kat sana... hehe.. best2..

so... lupakan le kamera dslr tu dulu, beli yg ni dulu!

2 comments on "my dream machine"

syasya on May 6, 2010 at 10:16 PM said...

semoga tercapai la impian nak miliki kitchen aid ni.sy dh ada gak kale merah ag.

cik ayu on May 6, 2010 at 10:37 PM said...

ye ke... best nye! :)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal