Tuesday, May 18, 2010

cupcakeschek watermark!

Posted by cik ayu at 7:12 PM
at last! after a long chain of emails between cik ayu ngan jiya...akhirnya terhasil la cupcakeschek watermark! thanks jiya! so pasni blh la cik ayu cop gambar2 cik ayu ngan watermark ni! o ya, nak guna ni utk buat sticker jugak!
o ya.. the tagline tu.. that is my vision: to share the best from cupcakeschek so that it can be remembered sampai bile2 :) InsyaAllah..

9 comments on "cupcakeschek watermark!"

Leen on May 18, 2010 at 9:25 PM said...

tahniah dah ada watermark... kakleen memang dah lama berurusan dgn dak jiya tu..heee...ooppss...bronisnya resipi actually ada kat blog satu lagi..chewy goey tu...tengok kat sana eh...lupa nak beritau...sorry takes quite some time,busy sikit..huhu..

- L.i.n.a - on May 19, 2010 at 12:32 AM said...

cantik watermarks ni..nampak elegant je..baru je jengah blog jiya ni..nak buat jugak la cop ni..senang kan..bole cop kat gambar..

PertMuffin on May 19, 2010 at 1:09 AM said...

it's good to have our own watermark. akak baru find out ada satu blogger nih selamba kodok je cilok pics from my blog and claim it as her own product. geram sangat.. tapi salah sendiri tak letak watermark.. :(

Sari Yusa Ibrahim on May 19, 2010 at 4:00 PM said...

salam, akak pun nak buat gakla tapi tak jadik2 jugak, ada bljr dgn kwn, try tapi still error..

raggedyanne on May 19, 2010 at 5:16 PM said...

cantik sgt! I'd like to have my own watermark too, tapi tulah - tak pandai! maybe i should consult or hire jiya too.

cik ayu on May 19, 2010 at 6:33 PM said...

leen: hehe.. kak leen kite pon sbb tgk kat blog kak leen yg tahu pasal watermark nih.. tu yg buat ngan jiya gak..
lina: buat la lina.. hehe..
pertmuffin: lor ye ke.. dia copy pastu paste tak credit langsung ke? hmmmm.. sabo jek la..
sari: kak sari.. saya ni fail bab2 nak buat.. cuma ada idea jek dlm kepala.. nak buat kena upah org..
raggedyanne: cantik kan! thanks! bnyk kali review design.. seb baik adik jiya tu sabor ngan ayu yg kengkadang mcm cerewet gak.. haha..

MysDear on May 20, 2010 at 9:43 AM said...

santek watermarks nie...sesuai sgt ngn blog cik ayu..Tahniah ye!

Mariam on May 20, 2010 at 3:54 PM said...
This comment has been removed by the author.
cik ayu on May 20, 2010 at 3:59 PM said...

thanks mysdear! =)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal