Thursday, December 8, 2011

what makes me feel this family needs a doctor..

Posted by cik ayu at 9:03 PM 0 comments





Saturday, December 3, 2011

the journey of ahmad rayyan

Posted by cik ayu at 1:07 AM 4 comments
SubhanAllah


video



video




Sunday, July 10, 2011

cookie lolly: haziq's birthday

Posted by cik ayu at 7:24 PM 1 comments
these are haziq's cookies... thanks mazuin for the order =). mintak halal ape terkurang ya!

cookie lolly with edible image wording:haziq is 6, 11.7.2011.



Friday, July 8, 2011

finally i'm 'aided' (^_^)

Posted by cik ayu at 10:57 PM 3 comments
kat post before this cik ayu ada mention yg hati cik ayu dok dag dig dug tunggu hubby balik... sebab nya... hari ni hubby bawak balik ni >>>>

finally!! my dream came true (^_^)

sgt2 seronok!!
dan lepas ni cik ayu blh la buat kek comel2 sbb cik ayu dah ada cake pan ni...

dan ini utk baby yg dlm perut cik ayu nih... (^_^)


thanks to my beloved friend, gee, sbb tolong belikan barang2 ni, tlg angkut barang2 ni dr UK nun dan tlg simpankan brg ni (ntah bape bln before en.hubby dtg collect)... gee, aku sayang ko! (^_^)

p/s: time tgh update blog nih...

hubby dgn excited nya cakap,"eh! tgk ni.. tgk ni.. dia punye sama ngan sayang?" *sambil tunjuk kat tv.. rancangan restaurant makeover*
cik ayu : apa?
hubby : yg pusing2 tu.... kitchen, kitchen..
cik ayu : ooo... kitchen aid..
hubby : haaaa.. sama.. kaler putih..
cik ayu : *apsal la plak hubby yg excited lebih nih?.. huhu*



raudhah's cookies: pink theme

Posted by cik ayu at 9:40 PM 0 comments
salam...
tayang cookies yg baru deliver smalam.. cookies ni utk raudhah, theme kaler nya pink (ramai btol org suke kaler pink ni ya)
to raudhah, sorry tak dpt nak buat banyak as you requested. hopefully raudhah suka ya!


p/s: cik ayu nye hati tgh dok dag dig dug tunggu hubby balik... nape? hehe.. nanti cik ayu cite..



 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal