Monday, May 17, 2010

cookie cutters yg chomel..

Posted by cik ayu at 11:40 PM

i bought these cookie cutters last weekend. cik ayu beli ni utk buat cookies for atia and ina engagement day in june.. they both request for cookies bentuk hati. nampak cutters ni sgt comel.. dan seperti biasa, cik ayu can't resist the temptation (pantang tgk benda comel) dan sekaligus menambah koleksi cookie cutters cik ayu yg sedia ada.

p/s: look out for the cookies ya!

3 comments on "cookie cutters yg chomel.."

queserasera on May 19, 2010 at 9:11 AM said...

cookies jual cemana yu? kalau nk order, boleh diposkan ke ke sini? huhu~

cik ayu on May 19, 2010 at 6:34 PM said...

sarah.. aku malu nak quote ngan ko nih.. hehe.. bole pos punye.. =)

anne said...

salam kak ayu...boleh x anne tau kt mane beli cookies cutter tu? comeynye..brape harga? harap dpt emel anne yer...lame daa carik.. hehe

ernesuraya@yahoo.com

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal