Monday, August 23, 2010

pis totek as

Posted by cik ayu at 9:54 PM

alhamdulillah, arini selamat cik ayu menempuh exam.. lama dah tak mengadap buku.. rasa mcm otak ni dah tak mcm muda2 dulu.. liat sket skang nak menghapal.. hehe..

oo.. pasal tajuk di atas.. cerita nya begini.. skang jannah dah pandai baca doa makan, lepas baca dlm arabic dia akan baca translation dlm english. tp yg english ni cik ayu tak dpt tangkap sgt ape yg dibacanya kecuali ada satu phrase nih bunyi cam ni : 'pis totek as'.. puas gak memikir ape kebenda nye nih.. dan akhir nya hari ni cik ayu dpt figure out!

pis totek as = please protect us

hahhahhaha... aduhai anakku.. =)


4 comments on "pis totek as"

KecIk on August 24, 2010 at 10:33 AM said...

Ameen... Cute.. hahahha

cik ayu on August 24, 2010 at 9:36 PM said...

ameenn... =)

ikafantasi on August 25, 2010 at 3:15 PM said...

ni pun dah hebat tau..tukang wat cake yg hebat..hehe

cik ayu on August 25, 2010 at 8:52 PM said...

ika, belom dpt kek nye dah puji melambung nih.. hehe.. suspen2..

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal