Wednesday, August 11, 2010

apa ni?

Posted by cik ayu at 10:33 PM
ini bukan macaroon ok.. ini adalah ini:

image source: google
rupanya mungkin agak hodoh, walau apa pon rasanya memang best! hehe.. jannah sgt suka ok..

p/s: nape la cik ayu cantas atas cupcake tu ya.. hehe.. ni pasal nak dptkan permukaan yg rata utk decorate ngan fondant.. huhu..

4 comments on "apa ni?"

fazira said...

huhu.. rupanya mmg agak hodoh.. tp kalau budak2 suka, sure sedap la tu.. harus manis ya tu? hehe.. order seloyang! =)

PertMuffin on August 12, 2010 at 5:56 AM said...

hahah! very de clever okeyy!!
slalu kita main buang aje atas tu... lain kali boleh tiru idea cik ayu :D

raggedyanne on August 12, 2010 at 4:24 PM said...

egegege, i do this all the time too! but usually tak sempat la nak buat ala2 macaroon/sandwich camni, terus ngap!

cik ayu on August 16, 2010 at 10:04 PM said...

sarah: ni tak manis sarah.. sedap2 ajer.. hehe

pertmuffin: hawa, leh la try buat.. jgn buang membazir tuh.. hehe.. lg satu ayu penah tgk, balance2 cupcakes ni depa hancur2 kan tabur atas icing.. hehe

raggedyanne: cuppies nye sedap sgt la tu sampai tak sempat nak buat ape2 dah ghaib.. hehe =)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal