Tuesday, August 3, 2010

aida's cuppies

Posted by cik ayu at 9:33 PM

the conversation went like this:

cik ayu: nak tulis ape atas cuppies nanti?

aida: i lurve u muaz

cik ayu: muaz ni lelaki kan? bukan apa takut nanti ter'design' mcm utk perempuan plak =)

aida: yup

cik ayu: lg satu soalan. muaz ni umur berapa? bukan apa takut ter'design' utk budak2 plak.

aida: umur dia 23thn =)

cik ayu: ooo... skarang baru terang lg bersuluh.. hehe

so here are the cuppies. 25 pcs all together. theme: pink and purple.

"i lurve u muaz"

p/s: i hate to say this; cik ayu screwed up on this one too! huh!! will share more on this later. really2 sorry aida dearie..

*this entry is a scheduled entry.

3 comments on "aida's cuppies"

are_u on August 4, 2010 at 12:36 PM said...

salam cik ayu.. akak dah try nozel ni tp mcm tak cantik je.. ermm kena byk kali cube kot...:(

cik ayu on August 7, 2010 at 12:34 AM said...

hmm.. tak jd camne tu kak ayu? maybe buttercream kak ayu tak cukup stiff.. kak ayu tgk video ayu post dulu, ikut cara mat saleh tu buat.. click label the journey, ada kat salah satu entry.

PuRpLe JaMbU on April 29, 2013 at 12:48 PM said...

salam saya nak tnye if sye nak tmpah cup cake y mcm ni dgn design yng lebh kurng mcm ni brp hrge ea?

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal