Sunday, August 15, 2010

lg award dgn kerja rumah

Posted by cik ayu at 10:03 PM
award yg dtg skali dgn kerja rumah ni dari ira @ http://www.ummiaffaf.blogspot.com/
terima kasih utk award ni ya ira.. cik ayu sgt berbesar hati.. =)

meh kita jawab soalan2 nye..

Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?

Jawapan : kami tak hot, kami cool.... *wink*

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?

Jawapan : nak upload ke? kang korang gak yg boring.. tak caya? tgk ni...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

haaa.. kan dah kata.. boring kan?

Soalan 3: Cerita pasal gmbar nih..?

Jawapan : sape2 pon tahu ni gambo standard ~ sample picture yg dtg skali ngan windows. *masih lg boring*

Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?

Jawapan : hmmm... x ingat.. tp yg pasti bukan buat sendiri yek.. cik ayu tak pandai meroti.. *sambil kepala tunduk ke bumi pasal rasa sungguh malu*

Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?

Jawapan : kalau lagu dlm tv boleh kire ke? lagu jugak kan? lagu theme kartun upin & ipin. *mari kite tgk kartun sampai muntah.. hehe*

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?

Jawapan : takde buat ape.. focus buat ni 100% *dedicated tak saya..? huhu.. padahal buat sket2 sebenarnya*

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?

Jawapan: nama sendiri tu maksudnya nama dlm i.c. ek? hmmm...

  1. ayu - sedara mara ngan kengkawan rapat
  2. yam - pakcik bas skolah menengah, cikgu matematik form 1
  3. cik yam - operator masa kat tempat keje lama kat ganu dolu
  4. mak ndak - anak2 sedara
  5. kakak - mak, bak, adik beradik, sepupu2 rapat
  6. sa*a*g - hubby (pd yg dpt teka: jgn muntah ok.. huhu)

Soalan 8: Tag lagi 5 orang...

Jawapan : Ok, ni cikgu dtg nak bg keje skolah…
Soalan 9: Siapa orang no. 1...?

Jawapan : kak anne – slalu dtg singgah 'umah' cik ayu bg komen2 yg buat cik ayu diawang-awangan.. huhu.. cik ayu tgh dok cari idea nak join charity initiative dr kak anne tuh..

Soalan 10: Katakan sesuatu pada orang no. 5...?

Jawapan : wanie.. thanks for your support - ayu skang tgh dok usha resepi cuppies yg dok jual kat the crumbs nu yok tuh.. nanti ayu buat kay!

Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?

Jawapan : cik fazira ada hubungan persahabatan ngan cik ayu.. hehe.. hubungan yg lenlain kena tanya tuan empunya diri. cik fazira a.k.a. cik sarah ni kawan cik ayu since cik ayu blaja kat shah alam tahun 1997 kot.. x dpt fly pi oversea pon sesama, pastu masuk uni yg sama.. skang jek jauh, tp dekat di hati.. slalu mesej2 kat phone sampai hubby pernah sound, "eh! awak ni ada pakwe lain ke?" haha..

Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?

Jawapan : yat, pd cik ayu seorang yg ceria.. dan rajin masak of course.. hehe..

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?

Jawapan : ai le biucik belle!! ... (cik belle ni first customer official cik ayu =) )

Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..

Jawapan : ok..

1. sume2 pon pompuan *facts ok*
2. sume2 pon commel.. mcm cik ayu.. huhu
3. sume2 pon rajin singgah 'umah' cik ayu..
4. sume2 pon baik hati... berhati mulia... penyayang..
5. sume2 pon cik ayu sayang!! =)

p/s: cik ayu kena rehat dari blogging seminggu.. next week ada exam, so kena stadi.. doakan cik ayu pass ok! (tak cemerlang pon takpe.. haha.. boleh tak gitu?) kalau tak pass, abes la cik ayu kena bayar balik exam fee yg company sponsor tuh! huhu...

5 comments on "lg award dgn kerja rumah"

fazira on August 16, 2010 at 5:43 AM said...

=) slmt utk exam~!!

Cik Belle on August 16, 2010 at 2:25 PM said...

kak ayu, banyaknya soalan nak kene jawab ni.. haha. adoi. neway, thanks sudi kasi award kat kite. ehee

Irma on August 16, 2010 at 3:45 PM said...

salam Ayu,

Camne ayu kenal wanie? dulu dia jiran akak.. pastu sama skolah kat mrsm muar.. skang ni suka follow blog dia.

Salam Ramadhan

cik ayu on August 16, 2010 at 9:58 PM said...

sarah: thanks my pren!

cik belle: tu la.. kakak mu ini pon amek masa gak nak menjawab nye.. takpe.. slow2 dik ye..

kak irma: wanie ni kenal hanya di alam maya kak irma.. hehe.. dia rajin tinggal2 komen kat blog saya.. siap bg link kedai cupcakes kat nu yok lg.. hehe.. sgt men'support'.. =)
salam ramadhan utk kak irma gak!

dakwanie on August 22, 2010 at 11:08 AM said...

ye.. baik cikgu, saya jawab sekarang

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal