Friday, June 4, 2010

tiffany blue cookies

Posted by cik ayu at 7:37 PM
these cookies sample are made for hajar.. theme colour hajar, tiffany blue and white. hajar nak cookies mcm atia.. cik ayu try to propose other design jugak, saje je nak asah otak ni bg kretip.. hehe.. tp ntah nape, hari ni otak tak berapa nak kretip la plak.. hmmm.. anyway, hajar.. you can always choose mana2 yg adik suka.. cik ayu buatkan aje.. =)

5 comments on "tiffany blue cookies"

PertMuffin on June 5, 2010 at 2:46 AM said...

salam cik ayu..
tiffany blue sweet lah colour dia..
wilton eh? cik ayu bli kat mana?

btw, hari tu nampak cik ayu n jannah kat FunBake.. tapi tak sempat tegur, cik ayu dah gerak dulu. satria kuning rite?

cik ayu keja ctrm ke?

cik ayu on June 5, 2010 at 1:09 PM said...

salam hawa.. oo, adik ni kata tiffany blue.. cik ayu kata turqoise, wilton kata teal.. hehehe.. yup! ayu guna wilton, nama kaler dia 'teal'

o. ye ke? nak cepat le tuh.. tak pandang kiri kanan dah.. hehe.. satria kuning itu lah saya!
cik ayu keje pet****s.. kat sg udang tuh. =)

cik ayu on June 5, 2010 at 1:10 PM said...

lupa jawab lg satu soalan tuh.. cik ayu beli kaler wilton tuh kat king hin blakang astana moda =)

aNNa Rash on June 7, 2010 at 12:39 PM said...

itu cik ayu guna royal icing ker?

cik ayu on June 8, 2010 at 9:39 AM said...

tak... yg ni ayu guna fondant ana.. =)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal