Thursday, June 24, 2010

kuukeeezz lg..

Posted by cik ayu at 2:03 AM
hmmm. nampaknya blog ni kena tukar nama jd 'KukeezChek'.. hehhehehe... ok, ini order dr syikeen. syikeen nak cookie lolly sbg gift utk opismate nya. syikeen nak tukar ke tempat keje baru; jumaat ni last day kan dik?

ini cookie lollies syikeen. enjoy ya!

cookie lollies yg baru lepas mekap =)

cookie lollies, packed in a clear plastic treat bag, with ribbon and tag (alamak, itu logo sudah tutup itu ribbon daa.. =))

ape syikeen suh cik ayu 'tulis' pd tag itu? --> "From Asyikeen"

p/s: hari ni perut cik ayu tak sihat, however alhamdulillah, Allah bg kekuatan dpt jugak siapkan order adik syikeen ku ini =) *tgk la post ni pukul bape..huhu*

9 comments on "kuukeeezz lg.."

lina on June 24, 2010 at 9:16 AM said...

hehehehee..nak tergelak baca post ayu..nampak gayanye sy pun kena tukar nama choc-cakeslina plak lps ni..byk order choccake dr cupcakes hehehe..sy lagi suka buat kapkek,senang sket..:-)

asyikeenG4N1 on June 24, 2010 at 9:55 AM said...
This comment has been removed by the author.
asyikeen said...

yup2...sok last day. kakak..my opismate sume tak mo mkn lolly tu..siap de yg da siap2 gantung kat meja msg2 ala2 souvenir..hehe sume syg mau mkn.

anis said...

Brapa ye harga 1 cookie lolly ni, including the packing, ribbon & tag?

cik ayu on June 25, 2010 at 9:07 AM said...

lina: hehe.. tu la.. nama blog cupcakes.. tayang cookies jek memanjang.. huhu
asyikeen: harap syikeen puas hati ok! =)
anis: anis email kakak for quotation ok!

aNNa Rash on June 25, 2010 at 3:41 PM said...

cik ayu guna resipi shortbread tu ek?

cik ayu on June 25, 2010 at 8:08 PM said...

ya anna =)

Anonymous said...

salam..kak ayu..comel nye cookie lolly ni..nmpak pon sedap..berapa harga ni ye..cm cute nk wat doorgift nanti..=)

-syikin-

cik ayu on September 2, 2010 at 9:38 PM said...

tengs syikin, price leh tgk kat blog ni, klik gambar cookies sebelah kanan ni ok! =)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal