Friday, April 10, 2009

jam tangan saya hilang

Posted by cik ayu at 10:26 PM
saya : hubby... jam sayang hilang..

hubby : mcm mana boleh hilang...?

saya : smalam sayang amek air smayang kat toilet, bukak jam, tp lupa nak pakai balik... hari ni tgk kat toilet dah takde dah..

hubby : takde tempat lost n found ke kat sana?

saya : takde... cuma kadang2 kalau ada org jumpa, dia akan emel la kat sume org tanya ada sape2 tertinggal barang berharga tak kat toilet... tp ni senyap jek..

hubby : tak pe la kalau mcm tu... takde rezeki..

saya : tp tu kan jam hadiah hubby bg sayang sbb hubby promoted keje dulu..

hubby : takpe la... nak buat mcm mana... lg pon lama jugak la sayang dah pakai jam tu kan.. dah setahun kan...

saya : hmmmm.... (dlm hati kecil saya cakap.."ni la yg buat saya makin sayang kat hubby saya ni")

2 comments on "jam tangan saya hilang"

Hubby said...

amboi... siap dgn perbualan lagi... cuk ah dia ni...

(dlm hati kecil saya cakap.."ni la yg buat saya makin sayang kat hubby saya ni")

-sayang awak jugak! -

cik ayu on April 14, 2009 at 10:09 PM said...

bile sesuatu tu kite suke.. kite akan ingat sampai bila2..

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal