Tuesday, April 28, 2009

adakah saya sudah sedikit kurus?

Posted by cik ayu at 9:01 PM
saya baru sampai dr bangi. ada course kat sana. hari ni kelas abes cepat, after lunch dah boleh balik. saya sampai rumah dlm pukul 5 ptg tadi. bole la rehat2 sket sebelum kembali bertugas esok.

hari sabtu lalu, saya cuba pakai sehelai baju yg tak pernah saya pakai. kenapa tak pernah pakai? hehe.. segan plak nak cite.. saya beli baju ni lepas abes pantang dulu. saya tak cuba dulu baju tu. sebab saya rasa mcm boleh muat jek! skali bile saya cuba kat rumah.. paham2 sendiri je la kan.. huhu.. tak muat!!!

berbalik kepada kisah pada hari sabtu yg lalu... ntah mcm mana, saya teragak nak pakai baju tu. dan sgt tidak disangka-sangka, muat!!! hehe... adakah saya sudah sedikit kurus?

dan masa amek jannah kat rumah kak nana tadi (kak nana ni cousin saya), kak nana kata, "kakak, awak nampak mcm dah kurus sket..". hehe... tp tu la.. belum timbang lg ni... ntah2 sama jek sebenarnya kan..

4 comments on "adakah saya sudah sedikit kurus?"

INA said...

kurus dah la tuu hehhehe

cik ayu on April 29, 2009 at 6:41 PM said...

ye la tu... :)

queserasera on May 4, 2009 at 10:01 AM said...

ayu, sepupu aku nye gym tu sbnrnya xde alat2 gym pun! cuma ada punching bag je sbb dia tu taekwando nye trainer! huhu.. keciwa seketika.. join aerobic class je la kot pasni, heh!

cik ayu on May 5, 2009 at 9:57 PM said...

laa... ye ke sarah... huhu... tu la, ko amek kelas aerobik. aku pon baru nak jenguk2 kalo2 ada kelas kat sini2.. aerobik kat umah tak bape syok, space limited.. so skang ni aku lari2 jek.. last 2 days lari2 kat taman ape ntah kat atas bukit depan shangri-la putrajaya tuh...

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal