Wednesday, April 29, 2009

getting old

Posted by cik ayu at 6:42 PM
this year i'll be 30 yrs old. in 17 days to be exact. hehe...
dah dekat 30 tahun saya hidup kan. kalau saya sebatang pokok, mesti ukur lilit nye dah sebesar pokok balak. kalau saya seekor singa, saya sekarang boleh dikira seekor singa tua. (life expectancy of a lion is 35 years under optimal conditions). hakikatnya, saya human being, manusia, insan..
looking back... apa yg telah saya capai sepanjang hampir 30 tahun hidup ni? masih banyak yg kurang, jauh lg dr sempurna..

adakah saya takut jadi semakin tua? hmmm... ntah la... rasa mcm takde ape2... tp kan.. baru saya perasan, skin care regimen saya skang semuanye start dgn perkataan 'anti-aging', 'age-resisting' dan yg sewaktu dgn nya.. hehe...

0 comments on "getting old"

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal