Monday, July 12, 2010

lost count: devil's food choc cake lg..

Posted by cik ayu at 7:30 PM
hehe.. sebenarnya ni devil's food choc cake cik ayu yg ke-3. kek ni di'order' oleh mai dr serdang utk makan2, no special occassion. mai nak topping ~ fresh strawberry. thanks mai for the order. harap mai berpuas hati =)

p/s: thanks jugak pd 'the delivery man' ~ my beloved hubby =)

6 comments on "lost count: devil's food choc cake lg.."

H A N S on July 13, 2010 at 7:26 AM said...

OMG! kecur air liur sayer! heheh..hai cik ayu, comel blog cik ayu..and also the cupcakes/cakes =)

edi on July 13, 2010 at 8:46 AM said...

u buat satu resepi ke 2 resepi ek? nampak cam besar je kek ni..
and sgt menarik!!

ade a few yg ty utk order dr i, tp i x ambik.. so pasni boleh suggest ty kat cik ayu lah yek.. boleh tau cik ayu nyer location kat ne?

cik ayu on July 13, 2010 at 6:37 PM said...

salamm hans
thanks for the remarks.. hehe..

edi..
ayu buat guna 1 resepi jek. mungkin ilusi optik, nampak mcm besar.. hehe.. ayu kat melaka.. tp ada 2 pick-up point kat area selangor - jusco sri kembangan and pkns bangi on monday and thursday.
=)

H A N S on July 15, 2010 at 7:25 AM said...

uiks, pkns bangi? dekat ngn umh sy tu. later blh la order kt cik ayu..insyaAllah :)

mydlove on July 26, 2010 at 5:16 PM said...

hahha, sgt sdp kek tuh ni duk tekira2 nk tempah lagi....

cik ayu on August 7, 2010 at 12:37 AM said...

hans: haa.. boleh le order kalo teringin nak makan... tp kalau rajin ikut aje resepinye ye.. =)

mai: mmg kena order lg pasal kakak utang mai 7 hengget.. hehe =)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal