Thursday, July 15, 2010

lady bugs on hajar's birthday cake!

Posted by cik ayu at 10:00 PM
sebenarnya dah lama cik ayu 'mengidam' nak buat cake mcm ni; cuma takde opportunity. birthday jannah lambat lg, in september.. so when kak jai asked me to bake hajar's birthday cake. cik ayu terus cakap camni, "anak kak jai suka tak cake yg ada lady bugs, bunga2.. bla.. bla..bla". dan kak jai ckp, "pandai la mariam ni.." haha.. kak jai tak tau dah lama dah dlm kepala cik ayu ni nak buat kek camni.

butter cake with yam flavour. dan frosting nye pula ~ cream cheese!

edible image: to kakak hajar, the best sister in the world!

lady bugzzz.. cik ayu suke!

6 comments on "lady bugs on hajar's birthday cake!"

queserasera on July 16, 2010 at 3:04 PM said...

ku lihat hijau...

cik ayu on July 16, 2010 at 6:18 PM said...

sehijau kasut crocs di blog mu itu =)

Sari Yusa Ibrahim on July 17, 2010 at 10:55 AM said...

mak oiii, cutenya.. nanti buatkan akak satu, kecik pun takpe.. janji free.. hehe

cik ayu on July 17, 2010 at 11:43 AM said...

kak sari.. boleh aje.. turun melaka bgtau, kalau ayu free takde order. InsyaAllah boley.. hehe

cik ayu on July 17, 2010 at 11:43 AM said...
This comment has been removed by the author.
tinie on July 26, 2010 at 1:34 PM said...

mmm.. sukanya ngan "taman" tu..

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal