Tuesday, July 20, 2010

ainey's cookies: part 2

Posted by cik ayu at 10:00 PM
as promised, these are the rest of ainey's cookies.. cik ayu pilih kaler: red and white.. hmm.. bila dah iced the cookies, cik ayu rasa the cookies will look 'better' kalau the base colour is red and the pattern is white.

the cookiezzzz...

polka dot

corak ape ni ek? hubby kata it looks like ikan koi mcm dlm chinese caligraphy pics kan! to ainey, hopefully your family will love the cookies =)


5 comments on "ainey's cookies: part 2"

are_u on July 22, 2010 at 10:37 AM said...

kat mn nak carik love yg besar2 ni ek?..kat melaka susah nak carik...

raggedyanne on July 24, 2010 at 10:09 AM said...

wow, a few weeks tak menjenguk ke blog2 kengkawan, mcm2 dah dia buat. Your work is truly inspirational, babe!

cik ayu on July 24, 2010 at 11:45 PM said...

are_u: laaa.. kakak kat melaka ke? sama la kite.. ayu beli kat melaka la ni kak.. kat king hin bukit piatu..

raggedyanne: lama tak nampak =) thanks! terharu sgt2 ngan kata2 awak!

PertMuffin on July 25, 2010 at 9:47 PM said...

salam cik ayu...
smlm sy ke Daiso, jusco bandaraya.. bestnya cutter2 kat situ..! terus teringat kat cik ayu! sbb saya jarang pakai cutter.. tapi tengok cutter kat situ terus cam meroyan.. hahah! beli jugak buat tukun. kalau cik ayu ada masa singgah la Daiso tu.. sume item RM5 aje.. :D

cik ayu on July 26, 2010 at 12:15 AM said...

hawa.. thanks sbb ingat kat kite, terharu sesangat.. hehe.. kalau hawa dah meroyan, ayu tak tau la camne bile tgk cutters tu nanti.. aarrghh! sgt tak sabar nak gi sana!

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal