Monday, July 19, 2010

apa yg saya beli hari ni

Posted by cik ayu at 7:35 PM

entry pendek jek utk hari ni ya! lepas kelas td saya ajak hubby singgah di sugarflours kat bangi tuh. dan cik ayu beli benda ni.

  • holly products - stick embosser (set 2)
  • sugarflair - sugar art pen (chocolate)

hmm.. sebenarnya barang yg cik ayu cari takde.. agak sedih sikit =(
p/s: nantikan ape yg cik ayu nak buat ngan tools ni ok!

5 comments on "apa yg saya beli hari ni"

H A N S on July 20, 2010 at 7:19 AM said...

cik ayu, sugarflours tu kt maner ek. sy dok bangi ni mcm x tau jer kedai tu kt maner..heheh..

Kitchen Guardian on July 20, 2010 at 5:40 PM said...

i love love sugarflours...can lost my head there!

cik ayu on July 24, 2010 at 11:42 PM said...

hans: senang jek hans, sugarflours bangi kat rumah kedai row belakang specialist az-zahra / an-nur tu.. =)

kitchen guardian: hehe.. sama la kite! =)

H A N S on July 25, 2010 at 7:23 PM said...

ooo yeker..wee..thanks cik ayu :) org tau yummy jer.hehe...

cik ayu on July 26, 2010 at 12:12 AM said...

sama2.. =)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal