Tuesday, July 27, 2010

lagi kek hijau dan sekeping berita...

Posted by cik ayu at 10:00 PM
ini order dr kak noraasmira (bukan nama sebenar.. huhu) lg. kalau dulu utk birthday ibunya, skang ni utk birthday anak perempuannya, nor amirah syafiqah. cik ayu buatkan chocolate moist cake utk syafiqah. kak nora nak deco mcm kek adik hajar yg pernah cik ayu buat before nih.. so here it is.. sama tp tak serupa, i've added butterflies and this time i used paper cake topper instead of edible image.. (huh! tulis tgn atas kek guna icing.. definitely no-no for me.. huhu). for the flowers, i just used pink and purple flowers! seswai cik ayu rasa.. hehe =)

the decorated cake with a paper cake topper on top"Buat Permata Hati Ayah dan Bonda, Selamat Menyambut Hari Lahir ke-15"

the cute thingy!

oh ya! dan sekeping berita.. (jgn pedulikan sama ada penjodoh bilangan yg saya guna betul atau tidak ok!)

i don't know whether this is bad or good news. i've been thinking on this for quite sometime. at this moment, i have to limit the order taken by CupcakesChek. why? cukup la kalau saya katakan, sbb budak seksi kat bawah ni perlukan perhatian yg lebih =)

3 comments on "lagi kek hijau dan sekeping berita..."

fazira on July 29, 2010 at 4:42 PM said...

fewwiiiitt.. jannah mmg seksi sokmo.. i like~ ;)

Anonymous said...

dh besar jannah ek...sexy giteww!!weh, ayu, sarah, sila ajar aku bukak blog..how to blogging & decorate..I'm totally lost!! haha

cik ayu on August 7, 2010 at 12:30 AM said...

sarah: ooo.. suke ye seksi2.. huhu

yulie: nanti aku beli.. congrats dah bukak blog! tp aku komen tak berbalas pong!

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal