Monday, May 23, 2011

my wishes came true.. (^_^)

Posted by cik ayu at 11:08 PM
pertama nya... saya dah tonton muvi ini ngan hubby...

sedih? sangaaattt... cik ayu nangis sket.. hehe.. *rasanya masa tgk laskar pelang| dulu lg bnyk cik ayu nangis...*

kedua nya... cik ayu dah ada cake stand skang! hehe... tp sedikit hampa, kat sini takde cake stand yg lubang2 mcm yg cik ayu nak tu. takpe la..

kakinya pon tak berapa nak tinggi.. takpe la...

ni detail kat plate dia.. ada 4 design tp cik ayu rasa ni yg paling ok.. hehe..

kat ne cik ayu beli? (eh! salah.. bukan cik ayu beli, hubby yg beli) hehe.. kat sini.....

p/s: skang tgh dok pikir nak buat kek ape nak tayang atas cake stand nih.. in the list : strawberry cheesecake, rainbow cake, chocolate & caramel layer cake ... yg mana satu nak buat nih?? *cik ayu.. ingat.. doktor pesan jgn makan manis2... *


0 comments on "my wishes came true.. (^_^)"

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal