Saturday, May 28, 2011

liyana's cookies: pink & purple royal icing decorated cookies

Posted by cik ayu at 10:28 AM
these are liyana's cookies.. she wanted the exact design like faizura's last time..
liyana, thanks for the order ya! (^_^)

4 comments on "liyana's cookies: pink & purple royal icing decorated cookies"

Emma on May 28, 2011 at 2:51 PM said...

cik ayuuu..

cantik cake stand..saya berkenan..terutama yg ada lubang kat entry sebelum ni..mana nak cari eh?kek saya pun selalu posing atas pinggan atau cake stand utk deco kaler pink tu..kat ssf tu berapa range price dia eh? btw enjoy lepak kat blog u ni ;-)

cik ayu on May 28, 2011 at 3:05 PM said...

emma.. (^_^)
yg lubang2 tu cik ayu gugel.. so memang kat oversea jek ada kot.. cake stand yg cik ayu tu beli kat SSF. hmmmm.. harga dia lepas less rm30++.. masa tu SSF ada sale (^_^)

Emma on May 28, 2011 at 4:31 PM said...

gugel..over the sea aa jawapnya kan..ok gak SSF price tuh..sama cam yg saya nk beli online ni..x sabar tunggu seller deliver malam ni..opss salah entry ni saya komen..hikss

cik ayu on May 28, 2011 at 7:52 PM said...

hehe... takpe, salah parking kat sini tak kena saman.. emma beli cake stand kat mana?

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal