Tuesday, May 17, 2011

fizam & yatie homemade cheese tarts & cakes

Posted by cik ayu at 7:07 PM
special entry utk adik opis cik ayu... sebagai support cik ayu tolong la iklankan kat sini.. so sape2 minat nak order cheese tart sedap lg enak ni (btol nih.. sbb cik ayu dah rasa (^_^)) blh order ngan wifey fizam, pn. yatie ya.. email ke: hayati_mashuri@yahoo.com.

delicious cheese tarts...

since fizam segan nak expose dirinya kat blog nih, cik ayu terpaksa la crop gambornye.. =)

yg ni cik ayu tak pernah rasa... tp bak kata fizam "kak yam tgk gambor pon dah tau sedap... hihihi"

to fizam and wifey.. takat ni jek la kakak mu ini blh tolong ye... good luck! semoga dpt bnyk tempahan raya nanti!! =) nanti InsyaAllah kakak order gak...

2 comments on "fizam & yatie homemade cheese tarts & cakes"

fizam on May 17, 2011 at 8:08 PM said...

hi kak ayu..
thanx for publishing my cheese tart!!
hehehe..
setakat nih dah ade 3 orang order dah..kak yam,medan dan erni..
huhuhu..murah rezeki..nanti raye kak ayu plak orde kan??ade la duit nak buat baju raye kami nanti..huhu..

cik ayu on May 18, 2011 at 7:30 PM said...

no problemo (^_^)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal