Saturday, May 16, 2009

i hit three-O

Posted by cik ayu at 10:19 PM
hari ini hari ulang tahun kelahiran saya... yg ke? hua.. hua.. hua.. (sila lihat tajuk ye!)terima kasih atas birthday wish yg diucapkan oleh kawan2 dan insan tersayang..
sarah - wish thru msg di telefon pg ini & kat entry blog nya..
ina - wish di ruangan comment blog saya. semalam..
gee - wish di yahoo msger (off-line msg) walaupon rasanya gee tersalah tarikh, pasal masa dia wish tu 1st may (hari pekerja), birthday saya 16th may (hari guru).. takpe la.. guru pon pekerja jugak.. dihalalkan.. hua.. hua..hua...
pak itam - wish malam tadi.. siap mintak kek plak lg tuh.. saya pon kompius, birthday sape sebenarnye nih?? huhu
hubby - wish awal pg td, pukul 1 pg.. sbb hubby set alarm kat hp kul 12 pg tp x tersedar, seb baik sedar kul 1 pg.. kalo tak..?? huhu..
semoga hidup saya diberkatiNya.. amiin..
dan ini gambar birthday cake yg hubby beli dan paksa saya potong dan makan pg2 buta tu, walaupon mata saya rasa nak tertutup sgt2..

maaf atas kualiti gambar yg kurang memuaskan... gambar diambil dgn hp saya, kamera saya baru ptg ni saya gi amek kat kedai...
dan lg satu, cupcake tak sempat nak buat... lg pon pasal dah ada kek kan.. so next week ye kengkawan!

1 comments on "i hit three-O"

Anonymous said...

Ayu... aku ingat ko punye bday sama ngan one of the events kat msia... tu yg 1 may pun aku wish..hehehe... baru je baca blog ko through blog queserasera.... windu nak tgk gamba jannah... (Gie)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal