Tuesday, May 12, 2009

35 hari selepas resolusi baru saya

Posted by cik ayu at 6:43 PM
masih ingat lg resolusi saya 35 hari yg lalu? kalo dah lupe... boleh cek entry saya di bulan april.
for your info, last time i weighed 62kg. just now, i've got the courage to step on the scale, and alhamdulillah, i weighed 58kg. i loss 4kg in 35 days... ok la tu.. better than to lose nothing kan.. (tgk tak 'the biggest loser'?.. derang turun the same weight in one week... tp boleh la.. depa takde keje lain, dok exercise seharian. huhu)
skang saya dah ada 2 org rakan yg mempunyai misi yg sama. ini buat saya lg bersemangat!
semoga misi kami akan berjaya! my aim: by the end of this september, i'll be weighing 50kg. realistic enough tak? haha... so sebulan at least saya kena turun 2kg.
why the target date is end of september? hehe... bila tiba masanya saya akan bgtau... buat masa sekarang, bak kata dato' siti, 'biarlah rahsia'... hua..hua..hua..

4 comments on "35 hari selepas resolusi baru saya"

queserasera on May 13, 2009 at 5:17 PM said...

wihihi... ganbatte~!! fighto ohhh~!!

akunye xde kesan lagi. baru seminggu. entahlah. mcm frustrated skit tp belum berputus asa! cuba dan cuba dan cuba dan cuba dan cuba lagi. apa yg penting? kejesame~ hehe.

hr2 lompat trampolin, sengal kaki aku, nmpk sgt badan dh sgt berat! huhu..

aku x blogkan lagi kisah 'resolusi' aku ni. biar je dulu. tgk lepas sebulan, kalau ada kesan baru start blog. hehe. mgkin amik masa 6 bulan kot aku ni. aduhai...

cik ayu on May 13, 2009 at 7:13 PM said...

ada petua kata jgn timbang selalu.. pasal kalo berat tak kurang kite akan rasa demoralize.. :)
everything needs time..

INA said...

wahh... aku pon nak resolusi mcm ni gak la..... wahhhhhh harus nih. Dah la aku masak hari2 sedap hahahah

cik ayu on May 16, 2009 at 9:56 PM said...

memang harus ina... mari kita sama2 amalkan gaya hidup sihat!!

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal