Thursday, September 2, 2010

blom sampai2 nye lg labuuuu...

Posted by cik ayu at 9:48 PM

hehe.. i've been waiting for these to arrive in my mailbox!

tiap2 hari cik ayu dok cek parcel ngan pakcik amek parcel.. hopefully dpt before cuti raya.

p/s: cik ayu masih tensi takleh nak log-in facebook.. wahai facebook team, tolong lah resolve masalah ku cepat!

2 comments on "blom sampai2 nye lg labuuuu..."

PertMuffin on September 3, 2010 at 12:57 PM said...

cik ayu beli kat mana barang2 ni?
dah lama ke order?
saya jarang beli barang online.. biasa beli kat kedai terus. melaka mmg kurang meriah, tunggu saya balik jb pergi CSiang tu mmg bes.. jauh lebih murah dari harga internet.. and shipment pun jimat.
daisy veiner arituh beli kat jb baru rm37 je.. murah kan?

cik ayu on September 3, 2010 at 2:55 PM said...

hawa, ni ayu beli on-line, kedai nye kat spore. tu la, slalu ayu gi kedai kat bangi ngan puchong, kalo cari kat kedai tak jumpa then ayu beli on-line.. nanti raya gi jb nak cari gak le kedai tu.. hehe..

tu la kan.. nak2 skang ni bnyk brg imitation dr china.. tak kisah lah imitation pon asal working ;) ayu penah beli satu tool ni yg ori nye ayu beli rm60++, imitation ayu jumpa kat kedai lain baru2 nih rm10++ jek.. gile tensi time tuh..

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal