Saturday, April 24, 2010

tempahan utk opis ku

Posted by cik ayu at 11:15 PM
ini cupcakes yg saya buat utk satu function kat opis saya... the theme is purple and silver. alhamdulillah, ramai yg kata sedap dan berminat nak order.. :) sgt sonok skali..hehe.. so here it is.. vanilla choc chips muffin with buttercream topping.

3 comments on "tempahan utk opis ku"

mohd. hafizam on April 26, 2010 at 3:29 PM said...

Cik Ayu,
Cupcakes ni memang mantap.saya bukan penggemar cupcakes sebenarnye.tapi saye cube makan jugak..
dulu saye pernah makan, tapi malangnye saye hanye terpedaya dengan hiasan cream yang warna-warni.

Apapun,ini adalah kali pertama saya rase cupcake yang menepati citarase saye..
jujur saye katakan, ianya tak manis..dan lembut.saye boleh makan sekali ngap!!saye rase cupcake nih sudah memecahkan mitos bahawa cupcake adalah manis dan hanya cantik dari segi hiasan..
terima kasih untuk cupcakes yang hebat!!

cik ayu on April 26, 2010 at 6:18 PM said...

fizam, thanks for the review... kalo ada award komen paling mantap saya bg kat awak.. hehe.. ada chance dpt special diskaun utk majlis awak nanti nih.. hehe :)

azima said...

Cik ayu,

Selamat berkenalan. i minat blog u. Very informative. I akan guna tutorial u. If posibble can u share yt vanilla cupcake resepi with me. I buat selalu tak menjadi. Jadi kecut. Kenapa yer? Kalau buleh email kan ke ima8874@yahoo.com

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal