Monday, October 26, 2009

tonosh!

Posted by cik ayu at 10:04 PM
dulu saya ada terbaca tentang Glenn Doman flash cards‏. lama dulu la… mungkin sethn yg lalu. anda boleh tahu lebih lanjut tentang ini di sini.

sebenarnya saya tak berapa konfiden sgt dgn teori yg disampaikan oleh pengasas teknik ni. boleh ke baby ingat satu2 perkataan hanya dgn melihat ‘word’ tu berulang2 kali? lain la kalau gambar kan…tp kejadian semalam menyebabkan saya berfikir semula.

selalu nya bila jannah nampak gambar ini di mana2 :

>>>

jannah akan kata, “mama, tonosh!” (tonosh = petronas).

smalam, masa saya tgh buat kerja kat notebook saya (dgn jannah berada di atas riba). tetiba jannah cakap, “mama, tonosh!”. cuba jugak saya mencari gambar seperti yg di atas ni pd paparan notebook saya tuh… tapi takde. so saya tanya jannah, “mana tonosh?”.

lalu jannah menuding jarinya ke arah ini :

>>>

sedikit takjub saya… hmmm… nampaknya kena la saya beli flash card Glenn Doman ni..

1 comments on "tonosh!"

hubby said...

tonosh satu!

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal