Thursday, October 29, 2009

hari gigi sedunia

Posted by cik ayu at 5:25 PM
2 hari lepas adalah hari gigi sedunia.. jgn tertipu. hari gigi sedunia ni hanya utk saya sahaja. kenapa? sebab bnyk perkara berlaku berkaitan dgn gigi pd hari tersebut.
pertama, saya kena hantar maid saya ke klinik gigi sebab gigi dia sakit, doktor cabut gigi dia yg sakit itu, sudah rosak teruk.
ke-dua, saya buat check up gigi (rasa nya dah 2 thn saya tak jumpa dentist.. masa tunggu maid saya buat treatment, terasa plak mcm nak buat check up).
ke-tiga, gigi saya kena tampal (baru saya tahu gigi geraham kecil saya di sebelah atas ada lubang kecil).
ke-empat, doktor nasihatkan supaya saya cabut gigi geraham bongsu saya.


saya ingat lg dulu masa skolah rendah saya kena lead budak2 darjah dua gosok gigi lepas rehat sblm masuk kelas.. haha.. skang skolah ada buat mcm tu lg ke ek?


0 comments on "hari gigi sedunia"

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal