Friday, October 16, 2009

jannah... now & then..

Posted by cik ayu at 2:45 PM
29 september yg lepas genap umur jannah dua tahun... mmg dah dijadikan satu kemestian, saya ngan hubby akan bawak jannah gi kedai gambar utk amek gambar ukuran passport.. hehe... saje suka.. jd so far kami ada 2 gambar jannah..
masa saya godek2 album gambar td, saya terjumpa cd gambar2 ni... meh saya post kat sini... hehe.. (ini gambar raw.. yg blom di'crop' oleh tokey kedai)


jannah setahun kemudian.....

p/s: gambar pertama semua muka saspen jek.. hehe... hmmm.. skang saya tahu kenapa tokey kedai tu 'crop' gambar jannah yg 2nd ni bnyk sgt.. pasal dia nye background tu comot!!

2 comments on "jannah... now & then.."

queserasera on October 19, 2009 at 8:56 AM said...

bground comot takpe. asalkan foregroundnye comel, hehe...
lain dah muka jannah.. dah kecut skit, dulu bulat2 huhu...

gmbr cupcakenye mane~ ;)

cik ayu on October 19, 2009 at 10:47 PM said...

tu la... mana taknya, makan tanak.. susu, susu, susu... jek.

gambar cupcake? hehe.. satgi ada la...

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal