Sunday, October 18, 2009

my first project (yg menjadi??..... hehe)

Posted by cik ayu at 6:58 PM
sejak saya tamat kursus cupcake deco dulu, saya ada satu azam... saya mesti buat cupcakes utk birthday jannah yg ke-2 nanti... dan akhirnya hari ni saya berjaya! walaupun takde la sampai tahap yg boleh dibanggakan sgt, tp at least ok la jugak (saya rasa la.. hehe). kire takde la membazir yuran kelas cupcake deco tuh.. (makan beratus gak la course fee nye)
kali ni icing nye takde la manis sesangat mcm yg penah saya buat dulu... sesedap rasa jek (resepi trial n error dr internet)
icing yg plain masih ada balance dlm peti sejuk tu, nampaknya kena la saya buat kek ke... atau apa2 saja yg boleh di'icing'kan... takpon kepit jek ngan roti jd roti krim.. hehe... (itu kalo dah sampai tahap malas giler la tuh!)
ok la.. ini la hasil nye... (ooo.. buat masa skang saya pandai icing cupcake guna tip rumput ni jek.. senang dan tak perlu teliti sgt.. pasal rumput kan bersepah jek... hehe)

p/s: komen jgn tak komen...

0 comments on "my first project (yg menjadi??..... hehe)"

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal