Wednesday, June 15, 2011

di suatu hari di waktu dhuha

Posted by cik ayu at 10:47 PM
everyday on the way ke office, kalau masuk waktu dhuha, zikir/doa ini akan berkumandang di radio..


dan hari ni mcm tu jugak, cuma beza nya jannah masih blom sampai school.. so jannah pon dengar skali.. dan bila tiba kat lirik "Kekuatan, KekuatanMu"..

jannah : mama, kenapa dia kata kuat?

mama : ya lah... Allah kan kuat..

jannah : kuat mcm ni ke mama? *sambil angkat tangan pose mcm popeye*

mama : *speechless*


0 comments on "di suatu hari di waktu dhuha"

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal