Tuesday, June 28, 2011

budak yg ada exam tp mcm takde ape yg berlaku..

Posted by cik ayu at 9:40 PM
pg tadi masa hantar jannah ke school, teacher jannah cakap "puan, minggu ni jannah ada exam ya..". cik ayu balas.."o, ok..". tp dlm hati Allah je yg tahu betapa cuak nya hati ku.. hehehe.. mana taknya, jannah tak prepare ape pon.. dah la last week 4 hari memonteng sbb cik ayu ada course kat kl.

hmmm... bila amek jannah balik dr school muka jannah cool semacam jek.. ntah ape la yg di'exam'kannya.. bak kata aziz satar dlm cite nujum pak belalang.. "hantam saja laahhh.."

muka budak yg bersuka ria.. 4 petang berturut2 dok berendam dlm kolam

0 comments on "budak yg ada exam tp mcm takde ape yg berlaku.."

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal