Friday, April 15, 2011

renovation progress (lg update ketinggalan zaman.. )

Posted by cik ayu at 10:06 AM
ramai kengkawan tanya camne progress renovation umah cik ayu.. (segan nak ckp renovation sebenarnya.. sbb ala2 jek.. hehe) hmmm... progress sgt slow, sbb tokey (en. hubby) ada weekend jek.. so bnyk benda, kena tunggu weekend baru boleh settle.. gambar2 ni sume, gambar ketinggalan zaman.. hehe..

ni gambar lepas dah buat wiring.. abg cik ayu yg buat wiring nih.. kalo berkenan leh contact cik ayu..hehe..

tips: sebelum wiring kite kena fikirkan kat mana nak letak lampu.. kat mana nak letak kipas..

berjurai-jurai.. lampu cantik?? kite tgk la mcm mana cantik nye tu nanti.. huhuuhu.. sume kena label supaya takde point yg tertinggal..

lepas dah wiring, baru buat plaster ceiling... ni pon pasal cite2 nak buat downlight so kena la buat plaster ceiling nih.. cik ayu design yg simple2 jek.. yg buat plaster ceiling ni cousin cik ayu.. seperti biasa, kalo berkenan leh contact cik ayu..hehe..

yg ni kat ruang makanyg ni kat ruang tamu


itu jek gambar yg cik ayu ada.. nanti cik ayu update lg ye.. =)



0 comments on "renovation progress (lg update ketinggalan zaman.. )"

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal