Friday, February 5, 2010

copy cat! meeooowww….

Posted by cik ayu at 6:20 PM
i always like to drop by here. i hope I’ll be as pro as her one day. dan untuk cupcakes majlis pertunangan adik ipar saya nanti, saya nak ‘copy’ deco mcm dlm gambar kat bawah ni.

the colours will be turquoise, pink and yellow instead.. i’ve read somewhere (lupa dah kat mana), you must not use more then three colours for cake/ cupcakes deco … kalau tak nanti nampak serabut… (rasanya mcm btol jugak kan?)

here is my sketch… (siap sketch lg tu~ smangat tak? haha)

i really hope the cupcakes will turn out great!

2 comments on "copy cat! meeooowww…."

queserasera on February 6, 2010 at 2:05 PM said...

kemas je ratu kek tu nye design ye. suke aku tgk.. nk mkn kek tu pun sayang pulak rsnya hehe

cik ayu on February 8, 2010 at 12:05 AM said...

tu la.. aku ingat nak join kelas dia.. kat seremban jek.. hehe.. yok!

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal