Wednesday, August 5, 2009

ada rezeki saya (lagi..)

Posted by cik ayu at 7:40 PM
2 minggu lepas saya kehilangan hp.. ini gambar hp saya yg hilang itu. (konon masa beli ni nak yg touch screen.. nampak mcm best, huhu)

jadi saya terpaksa la membeli hp yg baru.. ini gambar hp baru saya. terpaksa saya membeli yg ada keypad setelah me'realize' akan kepayahan menaip msg menggunakan touch screen.. huhu.. (tp masa beli salesman tu pesan, jgn msg2 guna hp ni kalo tgh drive.. saya rasa pon gitu gak, pasal keypadnye bnyk, agak mengelirukan)

belom abes cite lg...(pasan tak cite saya kat atas ni tak kena ngan tajuk entry ni?) ok sambung. kelmarin saya menerima panggilan (di talian tetap rumah saya), org itu telah menemui hp saya! rupa2 nye saya tercicir hp tu kat dlm meeting room.

alhamdulillah.. ada rezeki saya... sgt2 bersyukur, walaupun dah terbeli hp baru... kalo beli lambat sket pon ok kan.. tp tu la, di zaman skang ni tepon tu dah jd mcm nasi.. tak boleh takde lama2.. huhu

6 comments on "ada rezeki saya (lagi..)"

queserasera on August 10, 2009 at 10:52 AM said...

wah, ada dua henpon, kiri kanan la menaip nnt hehehe.. alhamdu lillah, ada rezkinya lagi..

nasik? nasik mmg kena ada hari2~ huhu...

cik ayu on August 10, 2009 at 8:59 PM said...

tu la.. ingat lg gee. kalo tak makan nasi sehari, dia sedih.. hehe

tepon lama tlh ku perturunkan pd pakman.. huhu... tepon pakman plak nak bg mak ngan bak pakai.. huhu..

hubby said...

hehe... sedikit pembetulan... utk isteri saye ni hp dah jd macam udara... bukan nasik... huhu.... ;)

cik ayu on August 21, 2009 at 2:36 PM said...

amboi hubby... kalo mcm udara takde la saya beli lepas 3 hari tepon tuh MIA. kalo nasik tu logik le... pasal saya boleh makan benda lain..huhu

Gie on September 4, 2009 at 8:42 PM said...

Ayu... kalau nak ayat lagi drastik... 'Gee, kalau takde nasik.. boleh gastrik berminggu2'... heheheh

cik ayu on October 18, 2009 at 6:54 PM said...

ugie!!!! baru pasan ko ada tinggal msg kat blog aku.... winduuuu la weh!!

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal