Monday, June 1, 2009

update!

Posted by cik ayu at 10:20 PM
dah lama rasanya saya tak update blog nih... bila dah lama tinggal, tak tahu nak update ape..

tv
hmmm... tv rumah saya dah sampai... so rumah saya tak sesunyi dulu lg... (dan mungkin sbb tu jugak saya takde motivasi yg kuat utk on laptop saya dan meng'update' blog.. huhu)

movie 'laskar pelangi'
saya juga dah tgk movie laskar pelangi tu sampai abes... sgt sedih... saya menangis! (seb baik saya pandang kiri kanan ada gak kakak2 lain yg dok kesat air mata.. huhu). sgt sedih bila lintang meninggalkan sekolah...

sakit mata
weekend lepas mata saya sakit! tak pernah saya sakit mata mcm tu skali.. mata saya sgt pedih bile saya bukak mata... so saya jadi mcm 'buta' sekejap hari tu, baru la saya sedar betapa besarnya nikmat penglihatan yg Allah beri ni (dulu sedar gak.. tp skang lg bertambah sedar.. huhu)... hari tu, satu hari saya tido, pasal tak boleh bukak mata...

binatang peliharaan baru kami
dan kami ada pet baru... seekor hamster kecil... saya belikan utk jannah.. sebab jannah sgt suka pada binatang... saya nak namakan hamster tu 'linny' sempena nama character hamster dlm wonderpets tuh! (hubby... tolong terima cadangan saya ni ye... huhu). nanti saya amek gambar linny dan post kat blog ni ye..

itu saja la update saya...


2 comments on "update!"

Irma on June 19, 2009 at 4:34 PM said...

terasa tringin lak nak bela hamster. tp hubby akak x suka sbb bau. kucing jantan 2 ekor kat rumah dah jarang balik rmh.. mencari kebahagiaan lain di rmh org lain .. hehehe

cik ayu on June 23, 2009 at 10:19 PM said...

bela la kak irma... dia ada spesel food, utk tak bg hamster tu bau sgt.. jannah punye skang dah ada 2 ekor tau! baru beli lg seekor, sian linny takde kawan.. tp, ape2 pon kena mintak izin hubby dulu la.. hehe...

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal