Friday, March 20, 2009

nurjannah... my little princess

Posted by cik ayu at 6:03 PM
ini gambar jannah yg paling latest ada dlm simpanan... this 29th march she will be 1 yr and 6 mths old....
skarang jannah dah pandai ckp sket2... some of the words yg dia boleh pronounce dgn betul ialah:
  1. katak
  2. gajah
  3. cicak
  4. kakak (yg ni dr umur dia 8 bln dia dah boleh pronounce dgn jelas)
  5. air
  6. nak (pantang tgk org makan, mesti nak... tp makan main2 je...)
kami ingat nak bawak jannah pegi zoo nanti... tentu dia seronok kan... (nama jek dok melaka... tp zoo melaka tak pernah pegi.. hehe)

tgk la... ikat rambut macam mana pon mesti akan jadi mcm ni... lasak sgt... dan sentiasa ceria... hehe.. here's another pic... masa ni kami di sunway resort hotel & spa...

2 comments on "nurjannah... my little princess"

herl on March 24, 2009 at 8:49 AM said...

nampaknye bertambah sorg lg blogger..hi ayu, herlina nih..lama tak dgr citer...selamat berblog yerr.. (walaupun blog sendiri pun malas nak update..hehe...)

cik ayu on March 30, 2009 at 8:14 PM said...

tu la... dah lama tak dengar cite kan... dgr2 skang dah tak kat kerteh lg kan? hehe.. all the best!

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal