Wednesday, March 18, 2009

my pink daisies

Posted by cik ayu at 10:47 PM
last few weeks saya tak berkesempatan utk ber'karya'... mixer saya rosak... ntah mcm mana maid saya pakai sampai blh rosak (masa tu saya suh dia whip butter ngan shortening utk buat icing), tinggal jap, tgk2 dah berasap mixer tuh... overheat agaknya.. sedih jugak... sebab tu hadiah wedding saya... bnyk jugak jasanya... kuih2 raya tahun lepas, cupcakes dah ber'batch2' dibuat dgn mixer tu...

ditambah pulak kamera saya rosak... lense error (itulah msg yg keluar everytime saya on camera tuh).. hubby kata sbb jannah suke korek lense dia... nak kena hantar servis la nampaknye...

fortunately sebelum kamera tu rosak 100%, saya berjaya capture gambar daisy yg saya buat utk cupcakes topper. tp malangnya, saya tak dapat capture gambar cupcake yg dah siap tu.. (by that time kamera dah sgt kronik dan tak dapat diselamatkan lg...)

so camne? ok tak? ok la ek utk org yg baru belajar mcm saya...
next time saya akan post all the steps to make these daisies... bile? bile kamera saya dah pulih seperti sedia kala... (bile la agaknya ye...)

0 comments on "my pink daisies"

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal