Saturday, September 27, 2014

bandung.. here we come!

Posted by cik ayu at 8:41 AM
ini kisah kami sekeluarga ke bandung..
pose dulu sebelum naik kete :)
parking kete di stesen klia transit putrajaya.. naik lrt ke klia2.. *jimat parking!*
muke happy dpt naik 'ketapi'
alhamdulillah berjaya naik flight.. *mcm satu achievement besar jek..huhu.. tak mau cite sini... biarlah rahsia.. haha*
muka penuh konsentrasi nak order makan.. 
ni pak supir kami.. pak adi.. highly recommended, nak contact sila tinggal komen ya :)
ni tempat kami tinggal..  Aston Primera Pasteur Hotel. hotel bersih, staff peramah.. juga recommended! one of the downside maybe, location x dekat sgt ngan tempat nak soping2.. tp still reasonable la jaraknya..
view dr bilik yg bahaya utk parents yg ada anak lingkungan umur 7 - 3 tahun dan suke main air.. asal masuk bilik nak kolam, asal nak kolam mesti time masuk bilik.. (T____T)
tp asal balik bilik jek hari dah gelap... maka ahmad rayyan akan membuat panggilan telepon seperti di bawah :) *kengkonon mengadu ngan pak supir... please ignore the messy room ya!*

another view dr bilik... kiri jam 6 pg, kanan jam 9 pg waktu tempatan.. sini siang cepat malam pon cepat.. :)
ok.. cite jalan2 kite sambung lenkali ya!



2 comments on "bandung.. here we come!"

yahuza on March 8, 2017 at 10:59 PM said...

salam, bole mintak no pak adi, sudah dua kali guna khidmat dia tapi nombor dah hilang, tima kasih

عبده العمراوى on August 30, 2019 at 2:29 AM said...



شركة تنظيف خزانات بالقطيف
شركة جلى رخام وبلاط بالظهران

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal