Tuesday, September 23, 2014

hasil pertapaan selama 3 tahun

Posted by cik ayu at 6:00 PM
seperti biasa, tajuk entry tak boleh blah.. hehe..
rasanya hampir 3 tahun tak buat benda2 mcm ni.. bertapa.. biasa la, kalo dah stop tu nak start balik agak liat sket. ni pon sbb utk wedding adik ipar, kalo tak... huhu.. paham2 jek la..
 
3 tahun tak buat cupcake bnyk2, 3 tahun tak deco2 cupcake ngan cake.
 
ni yg cik ayu lukis.. theme: rustic wedding.
plan nye nak buat gini la kengkonon.. tp cake topper tu sbb last minute tak dpt nak engage org yg buatkan tu.. cik ayu try gak buat tp tak bape nak cung.. huhu.. so tukar plan cik ayu buat cake topper macam lain.
 
 
cupcake stand ni cik ayu buat ikut tutorial kat sini..
 
 
ni hasil akhirnya..
 
 
sedih nak cite.. bunga kat cake tu tak sempat nak cucuk.. :(
org yg tak tahu plan cik ayu rasa cantik sgt dah ni..
tp cik ayu terkilan tau.. huhu.. *nangis..*
ape2 pon ok la ni kan.. commel jugee... *ayat pujuk diri sendiri.. hehe*










0 comments on "hasil pertapaan selama 3 tahun"

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal