Saturday, September 27, 2014

bandung.. here we come!

Posted by cik ayu at 8:41 AM
ini kisah kami sekeluarga ke bandung..
pose dulu sebelum naik kete :)
parking kete di stesen klia transit putrajaya.. naik lrt ke klia2.. *jimat parking!*
muke happy dpt naik 'ketapi'
alhamdulillah berjaya naik flight.. *mcm satu achievement besar jek..huhu.. tak mau cite sini... biarlah rahsia.. haha*
muka penuh konsentrasi nak order makan.. 
ni pak supir kami.. pak adi.. highly recommended, nak contact sila tinggal komen ya :)
ni tempat kami tinggal..  Aston Primera Pasteur Hotel. hotel bersih, staff peramah.. juga recommended! one of the downside maybe, location x dekat sgt ngan tempat nak soping2.. tp still reasonable la jaraknya..
view dr bilik yg bahaya utk parents yg ada anak lingkungan umur 7 - 3 tahun dan suke main air.. asal masuk bilik nak kolam, asal nak kolam mesti time masuk bilik.. (T____T)
tp asal balik bilik jek hari dah gelap... maka ahmad rayyan akan membuat panggilan telepon seperti di bawah :) *kengkonon mengadu ngan pak supir... please ignore the messy room ya!*

video
another view dr bilik... kiri jam 6 pg, kanan jam 9 pg waktu tempatan.. sini siang cepat malam pon cepat.. :)
ok.. cite jalan2 kite sambung lenkali ya!



1 comments on "bandung.. here we come!"

yahuza on March 8, 2017 at 10:59 PM said...

salam, bole mintak no pak adi, sudah dua kali guna khidmat dia tapi nombor dah hilang, tima kasih

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal