Friday, July 8, 2011

raudhah's cookies: pink theme

Posted by cik ayu at 9:40 PM
salam...
tayang cookies yg baru deliver smalam.. cookies ni utk raudhah, theme kaler nya pink (ramai btol org suke kaler pink ni ya)
to raudhah, sorry tak dpt nak buat banyak as you requested. hopefully raudhah suka ya!


p/s: cik ayu nye hati tgh dok dag dig dug tunggu hubby balik... nape? hehe.. nanti cik ayu cite..



3 comments on "raudhah's cookies: pink theme"

Anonymous said...

cik ayu, kalau nk buat door gift cko ayu buat x.

Anonymous said...

As salam sis,
suka sgt tgk sis punya cookies ni...
so cute.By the way,
bole x bg email sis utk sy contact dgn sis.
Actually sy bercadang nak order dgn sis cookies mcm ni utk wedding adik sy tahun 2015 ni sebagai hantaran.
ni email saya,sazyllah@gmail.com

cik ayu said...

waalaikumussalam sis.. sorry to disappoint u. akak dah lama stop amek order. just buat utk relatives & friends saja.. sorry ya dik :(

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal