Friday, July 8, 2011

finally i'm 'aided' (^_^)

Posted by cik ayu at 10:57 PM
kat post before this cik ayu ada mention yg hati cik ayu dok dag dig dug tunggu hubby balik... sebab nya... hari ni hubby bawak balik ni >>>>

finally!! my dream came true (^_^)

sgt2 seronok!!
dan lepas ni cik ayu blh la buat kek comel2 sbb cik ayu dah ada cake pan ni...

dan ini utk baby yg dlm perut cik ayu nih... (^_^)


thanks to my beloved friend, gee, sbb tolong belikan barang2 ni, tlg angkut barang2 ni dr UK nun dan tlg simpankan brg ni (ntah bape bln before en.hubby dtg collect)... gee, aku sayang ko! (^_^)

p/s: time tgh update blog nih...

hubby dgn excited nya cakap,"eh! tgk ni.. tgk ni.. dia punye sama ngan sayang?" *sambil tunjuk kat tv.. rancangan restaurant makeover*
cik ayu : apa?
hubby : yg pusing2 tu.... kitchen, kitchen..
cik ayu : ooo... kitchen aid..
hubby : haaaa.. sama.. kaler putih..
cik ayu : *apsal la plak hubby yg excited lebih nih?.. huhu*



3 comments on "finally i'm 'aided' (^_^)"

fazira said...

wahh.. dh dapat ole2 dr sheffield.. :):)

bila la nk dpt jmpa si ugie ni, huhu~

cik ayu on July 12, 2011 at 10:26 PM said...

ko bukan ada pesan gak ke something kat gee? huhu...

Cik Ima on September 1, 2011 at 9:53 AM said...

alamak! jelesnye dengan si putih tuuuu

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal