Thursday, October 21, 2010

nurul's cookies

Posted by cik ayu at 8:44 PM
these are nurul's cookies.. utk hantaran rasanya.. hehe.. tak berapa nak ingat cik ayu ni.. nurul nak cookies mcm atia (ramai btol yg berkenan ngan cookies atia ni.. hehe) tp cik ayu added more design to this cookies set. 8 designs all together. hopefully nurul will love them =)

the designs..

the final look.. nurul, so sorry u have to d.i.y the packaging =(



6 comments on "nurul's cookies"

chocs said...

cantiknyeee...cik ayu , sy pon nak order... =)

mummyseri on October 22, 2010 at 2:37 PM said...

Salam cik ayu..
sgt cantek..
kalo dekat teringin nk belajar ngan cik ayu..

Cik Belle on October 22, 2010 at 8:23 PM said...

ehee.. pink cookies.. some more love design pulak tu. siapa tak tempting tengok! hehehehe

cik ayu on October 24, 2010 at 12:07 AM said...

chocs: sorry chocs.. kakak tak leh amek ordernye ye.. =(

mummyseri: salam.. thanks, InsyaAllah, kalau ada kesempatan ayu leh ajar.. =)

cik belle: atia, kakak tau atia 'cair' ngan kaler pink kan.. hehehe..

nasuha ahmad helmi on October 24, 2010 at 1:59 PM said...

comelnyer..akak takde buat kelas ke? nak belajar buat biskut ni jgk =)

cik ayu on October 30, 2010 at 12:00 AM said...

nasuha, kakak blom start buat kelas lg la.. still planning (rasa mcm tak layak jd cikgu pon ada nih.. huhu) nanti kalau kakak dah start bukak kelas nanti kakak advertise ya..
by the way, kakak dah singgah your blogshop, nice! kalau nanti pandai buat cookies sure yours will be cuter then mine =)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal