Thursday, July 9, 2009

menjawab soalan cik sarah

Posted by cik ayu at 1:30 PM
hmmm.. tu la... makin lama makin jauh isi blog ini dgn tajuk nya... kalau karangan, dah terkeluar tajuk gile dah ni. hehe..

tp tu la.. masih belum berkesempatan utk ber'karya' dgn tool2 saya lg... busy atau malas? hehe... ntah la.. mungkin gabungan kedua nya..

tp saya ada cita2.. birthday jannah nanti saya akan buat cupcakes. mula2 ingat nak buat kek skali.. tp pk2 balik, tak jadi.. nak buat pulut kuning, buat bentuk mcm kek.. hehe. deconya, fondant..

saya akan mula buat cupcake topper (deco2 atas cupcake itu) mulai sekarang.. (tp hujung minggu ni tak boleh plak.. mak, bak ngan mak long dtg visit, nak bawak derang jenjalan, skang melaka tgh musim buah!)

di sini saya utarakan idea saya utk dikomen oleh semua... ni colour template yg ada dlm kepala saya buat masa ini... ok tak?

2 comments on "menjawab soalan cik sarah"

queserasera on July 10, 2009 at 11:28 AM said...

ok je~ :)

cik ayu on July 11, 2009 at 7:07 AM said...

hehehehe.... ;)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal