Thursday, November 18, 2010

birthday girl yg dah basi dgn birthday cake nya yg sgt sempoi

Posted by cik ayu at 8:39 PM
misi birthday cake jannah akhirnya berjaya! =) walaupon birthday jannah dah nak dekat 2 bln berlalu, tp gigih mama buat jugak birthday cake nye.. everytime cik ayu buat kek jannah akan tanya, "ni happy birthday to you jannah ke mama?".. dan setiap kali tu la cik ayu akan jawab, "bukan.. ni kawan mama punya..". lg plak, jannah akan nyanyi lagu 'happy bithday' tiap kali sebelum nak tiup api ubat nyamuk.. adeh.. hati mama mana la yg tak sadis..

so at last, siap la kek sempoi nih di tgh hari, hari raya adil adha..
dua layer ok! =)

sangat happy bila jannah peluk dan cakap "terima kasih mama buat kek birthday to you jannah!!"..

dan ini muka budak yg happy giler dpt birthday cake =)
p/s: jgn tak caya, topi tuh cik ayu simpan utk preparation 1st birtday jannah lg.. huhu..

3 comments on "birthday girl yg dah basi dgn birthday cake nya yg sgt sempoi"

Sari Yusa Ibrahim on November 19, 2010 at 8:41 AM said...

terharunya....

Ayu on November 19, 2010 at 9:57 AM said...

Happy belated Birthday to Nurjannah!
Semuga membesar jadi anak yang sihat, cerdik, hormat mama & ayah dan berbahagia dunia & akhirat..insyallah..

cik ayu on December 2, 2010 at 8:03 PM said...

kak sari,
skang dah buat kek pon pantang nampak ubat nyamuk menyala mesti nak tiup & nyanyi happy birthday to you.. hehe

kak ayu,
thanks auntie.. (bg pihak jannah) =)

 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal