Wednesday, September 30, 2009

ujian...

Posted by cik ayu at 9:53 PM 0 comments
lg satu ujian dr Dia.. tayar kete saya pancit on the way balik dr meeting di kl td. skang saya kat exit senawang, tgh tunggu hubby dtg menyelamatkan keadaan.. (o saya memblog dr hp saya.. saja mengisi masa sementara tunggu hubby sampai). seb baik la tayar pancit dekat ngan exit senawang (jarak 500m). so takde la saya horror sgt.. kalo tak cuak gak rasa nya.. sape la yg tertinggal batu besar kat tgh high way td.. kat lane tgh.. x sempat saya nak elak.. gedebuk! saya langgar.. tetiba jek stereng jd berat.. dlm hati kata, 'ni mesti tayar pancit nih'.. pull over ke tepi jalan, on lampu hazard, saya pon turun cek.. sah! tayar kete ku pancit.. bersabor jek la.. seb baik kat senawang, so takde la jauh sgt ngan hubby..

ok la.. setakat ini saja.. nanti saya cite tentang raya kami sefamili tahun ni..
 

CupcakesChek Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal